ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

 

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1968.Το 1986 πέτυχα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησα το 1992.

 

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στο 3/Σώμα Στρατού ( 1993-1994 ) από όπου αποσπάστηκα για 6 μήνες στο Παθολογικό Τμήμα του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

 

Διορίστηκα Αγροτικός Ιατρός στη Ζάκυνθο και εργάστηκα ως ιατρός των επειγόντων του Νοσοκομείου Ζακύνθου ( 1994--1996 )

 

Εκπαιδεύτηκα στη Γενική Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου ( 1996-1998 )

 

Δίδαξα τα μαθήματα της Φυματιολογίας, Διαιτολογίας και Νευρολογίας τα ακαδημαίκά έτη 1996 και 1997 στη Μέση Τεχνική Επαγγελματική Νοσηλευτική Σχολή Χιου.

 

Εκπαιδεύτηκα στη Ρευματολογική Κλινική του Γενικού Κρατικού Αθηνών (Π.Γ.Ν.Α --Γ.Γεννηματάς ) για την απόκτηση της ειδικότητας του Ρευματολόγου.

 

Θήτευσα κοντά στον Καθηγητή της Ρευματολογίας κ.Χ.Μουτσόπουλο στο πανεπιστήμιο Αθηνών .

 

Επιμορφώθηκα και Εκπαιδεύτηκα στο τομέα της Οστεοπόρωσης από το κέντρο αναφοράς για την Οστεοπόρωση του Γ.Ν. Αττικής ΚΑΤ κοντά στον καθηγητή κ.Γ.Λυρίτη.

 

Εξειδικεύτηκα στην διενέργεια πελματογραφήματος και υπερήχου του μυοσκελετικού παρακολουθώντας εκπαιδευτικά πιστοποιημένα σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Εφαρμόζω νέες πιστοποιημένες θεραπείες , μη χειρουργικές , αποκατάστασης βλαβών του μυοσκελετικού με βλαστοκύτταρα και πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια ( P.R.P )

 

Έχω διατελέσει μἐλος του ΔΣ της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας ( Ε.Ρ.Ε ) στις θέσεις του ειδικού Γραμματέα και του Ταμεία ενώ είμαι ενεργό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Οστεοπόρωσης ( ΕΛ.Ι.ΟΣ )